Elle Eten 5/2008

elle eten 5-2008Zin in zoet? Dan moet je zeker dit nummer van Elle Eten kopen. Elle Eten heeft meest onweerstaanbare chocoladedesserts in receptvorm. Wat hebben we in een halve eeuw gegeten? Elle Eten heeft alle ‘food files’ opengeslagen en alle tips, weetjes en recepten van de jaren 50 tot nu op een rij gezet. Leuk zijn de voorproefjes uit de nieuw te verschijnen kookboeken ‘1080 Recepten’ van Simone Ortega en ‘Kookboek voor Meisjes van 8 tot 88‘. In de rubriek ‘Voor Dummies’ staat dit keer de Indonesische toko centraal en maakt Karin in stappen met Karin een perfecte bechamelsaus. Lees ook de mini recepten van Tal Maes in de rubriek uitsmijter.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.