Culinaire Ambiance Oktober 2008

Culinaire Ambiance Oktober 2008Het lekkerste magazine in Vlaanderen ‘Culinaire Ambiance’ heeft 50 heerlijke herfstrecepten in het oktobernummer. Bier & gastronomie, kan het? Restaurant de Kleine Zavel heeft hiermee de prijs Beer & Gastronomy Award gewonnen. Lees meer hierover in dit nummer. Geert van Hecke maakt gegratineerde witloof met ham in ‘Hippe Klassiekers’. Wat zijn de smaken van de Perigord, Phillipe van den Bulck gaat op zoek en heeft inspirerende recepten. Witte truffel, de culinaire parel uit Piemont. Culinaire Ambiance gaat naar de streek op zoek naar de geheimen van deze lekkernij. Zeker lezen zijn de 10 messentips in de rubriek ‘Keukenhulp’, hoe beleef je nog jaren plezier aan je messenset. Ben je nummer kwijt van Culinaire Ambiance en wil je toch net dat ene recept klaarmaken. Zoek nu op de site van Culinaire Ambiance naar het recept!

(7 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Culinaire Ambiance Oktober 2008”

  1. als abonnee sinds jaar en dag op uw magazine, en kok zijnde sinds 1977 in het bekende restaurant de “siphon” in Damme, doe ik een gooi naar een dubai black bakpan. Hopelijk met succes… Groetjes, roland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.