BBC GoodFood November 2008

BBC GoodFood November 2008Een superdik nummer van GoodFood. In dit nummer een voorproefje uit het nieuwste Jamie Oliver boek ‘Ministry of Food’ oftewel ‘Jamie’s Kookrevolutie’. 4 recepten kookt hij stap-voor-stap uit zijn nieuwe boek. Recepten voor supergezonde diners vind je in de nieuwe rubriek ‘Superhealthy Suppers’. Sophie Grigson maakt zich alvast op voor kerst en maakt taartjes en puddingen. Vind je haar recepten te moeilijk dan kan je de simpele stijlvolle cake van Jane Hornby proberen of maak bijvoorbeeld Monaz Dumasia’s huisgemaakte kadootjes. Geen zin om moeilijk te doen in de keuken met kerst? GoodFood heeft ideeën van al het lekkers wat er te koop is in de Britse shops. Naast al de ‘pre’ kerstrecepten ook de beste recepten met de ingrediënten van het seizoen. Zo bespreekt Gregg Wallace de peer en maakt Barney Desmazery er fijne recepten van. Heb je altijd veel te veel ingrediënten over, gooi ze niet weg, lees de tips van deze GoodFood. Dit is nog lang niet alles in dit dikke nummer van GoodFood!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.