Libelle Proeven

libelle proeven herfst 2008Herfsttoppers in dit nummer van Libelle Proeven. Herfstkoken is koken met paddenstoelen, koken met kleur of maak het met noten. Maak bijvoorbeeld een veloute van girolles of de geroosterde pompoen met kikkererwtsalade. Maar wat is er nu het lekkerst in dit seizoen? Libelle Proeven weet het antwoord. In meesterwerk chef Stef Buelens, een kunstenaar in zijn vak. Probeer nu zijn recepten uit en zet zo met bijvoorbeeld kerst iets geweldigs op tafel. Hoe vermoeiend is het leven van de culisnob? Binnenkort is hij de SOS Piet van Walloniƫ, chef Albert Verdeyen, hij toont nu alvast zijn stoemp (stamppot) met sterren. Zuurkool lekker? Het kan nog lekkerder en specialer met de 4 zuurkoolrecepten in dit nummer. In de rubriek stap-voor-stap creme brulee. Nu kan je dit ook zelf thuis maken. Als klap op de vuurpijl zijn de laatste recepten in Libelle Proeven een ware must voor de chocoholics onder ons, denk aan heerlijke mozaiektaart met chocolade of ijs uit het zwarte woud. Nog veel meer lekkers vind je in dit nummer van Libelle Proeven.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.