Koken met de Keurslager

koken met de keurslagerIn het september-oktober nummer van Koken met de Keurslager alles over de veelzijdigheid van worst. Het is niet alleen de worst voor bij de stamppot of de worst bij de barbecue, maar je kan worst ook verwerken in gerechten zoals pikante worstsaus met ketjap of een pasta met gekookte worst en kaas. Ook Jeremy Vermolen is weg van worst, volgens zijn column dan, en maakt chorizo met carpacio van asperges met sinaasappel en rucola. Verder staan in dit nummer de herfstkleuren centraal, op tafel creĆ«er je nu ook een explosie van kleuren met de recepten uit dit nummer. Wat kan je doen met karbonades? Speciale ‘zondagse’ karbonades op het menu! Ga langs je eigen Keurslager voor dit nummer van Koken met de Keurslager.

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)