Fresh November 2008

fresh november 2008101 Winter warmers in het november nummer van Fresh. Het wordt langzaamaan weer kouder en het wordt dus tijd voor de ‘verwarmende’ recepten. Maak recepten voor de laatste kans van het jaar om te barbecuen op Bonfire Night, maak echte ‘British Roast’ of laat de kinderen hun gang gaan in de keuken en laat ze makkelijke receptjes koken. Wat kan je doen met varkensvlees, waterkers of kappertjes. In de rubriek ‘Masterclass’ leer stap-voor-stap een herfst chutney maken. Leuk om te lezen is het interview met Rosemary Schrager en zij geeft een aantal van haar recepten prijs. Verder veel meer recepten met ingredi├źnten uit dit seizoen in dit nummer van Fresh.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.