SOS Piet 2 door Piet Huysentruyt

De man die heel Vlaanderen leerde koken in zijn programma SOS Piet, Piet Huysentruyt, heeft een 2de boek uitgebracht van het gelijknamige programma SOS Piet. SOS Piet wordt uitgezonden op de Vlaamse commerciƫle omroep VTM, hier in Nederland helaas niet op de kabel. Na het succes van het eerste SOS Piet boek werd het tijd voor een tweede deel. Opnieuw laat Piet Huysentruyt je stap-voor-stap de lekkerste gerechten klaarmaken.

In dit kookboek worden veel Vlaamse recepten getoond, zoals paling in ’t groen, kalfsblanket en garnaalkroketten. Daarnaast leer je ook hoe je verse pasta maakt en bereid en daarbij verschillende pasta recepten en leer je hoe je rijst het beste kookt. Alle recepten worden stap-voor-stap beschreven, je krijgt de 3 tips erbij die we kennen van de uitspraak ‘wat hebben we geleerd vandaag’ en je weet wat er mis kan gaan bij de recepten. Dus niets staat je meer in de weg om perfecte gerechten op tafel te zetten. Alle recepten zijn voor zien van stap-voor-stap foto’s en een foto van het eindresultaat. Overal door het boek vind je anekdotes van Piet Huysentruyt over het SOS Piet programma. De recepten in het SOS Piet boek zijn reeds eerder op tv vertoond!

Titel: SOS Piet 2
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Lannoo
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 18,95
Klik op de cover van het boek te bestellen bij Bol.com!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.