Patisserie & Desserts 11

patisserie & desserts 11Nummer 11 is alweer verschenen van het culinaire magazine Patisserie & Desserts. In dit nummer meer over de croquet, vroeger gemaakt door de patissier. Wat is een croquet en hoe maak je ze eigenlijk. Je krijgt er gelijk recepten bij voor hartige en zoete croquetten. Hoegaarden is bekend als het dorpje van het wit bier, maar ook een ander Vlaams streekproduct komt er vandaan, namelijk de Hoegaardse suikervlaai. Wat is de ultieme beloning voor een patissier? Wellicht de oeh’s en aah’s van de gasten die mogen genieten van de bruidstaart. Wat zijn de trends in de bruidstaarten? In de rubriek passie de passie van de familie Mekking van de Bennekomse banketbakkerij Mekking. Dit is slechts een kleine greep wat dit nummer van Patisserie & Desserts te bieden heeft. Ook nummer 11 is weer een superdikke en luxe uitgave vol met de laatste trends op patisserie en dessertgebied.

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Patisserie & Desserts 11

  1. hallo,

    weet jij misschien of P&D 12 reeds verschenen is? Ik ben al een tijdje aan het kijken in tijdschriftenwinkels, maar ik vind hem niet… en ik dacht dat deze in november uitkwam, of ben ik helemaal mis?

    bedankt!

    Marjolein.

  2. Volgens de site van Patisserie & Desserts is nummer 12 nog niet verschenen. Jammer genoeg vermeld de site van Patisserie & Dessert de verschijningsdata niet, alleen de maanden inderdaad en hij had nu toch wel in de winkels moeten liggen. Wellicht is er een vertraging op getreden in het maken van het magazine en kan het elk moment in de winkel liggen. Als je de site van Patisserie & Desserts goed in de gaten houd zie je direct wanneer nummer 12 in de winkels ligt!

    Gr. Anja

Reacties zijn gesloten.