Mini Proeven 6

Mini Proeven 6Al een paar weken kunnen de lezeressen (en lezers) van de Vlaamse Libelle uitzien op een extra mini-proeven bij hun Libelle. Deze week (week 40) is deel nummer 6 aan de beurt en dit nummer gaat over patatjes (oftewel in het Nederlands: aardappelen!). Mini proeven heeft 30 recepten op een rij gezet waarbij het belangrijkste ingredient de patat (aardappel) is. Als aperitief, soep, lunch, hoofdgerecht of als bijgerecht overal kan je de aardappel in verwerken. Maak bijvoorbeeld eens de aardappel-preisoep, een aardappellasagne of scones met aardappel. Stap-voor-stap uitgelegd, makkelijke en moeilijkere recepten en foto’s van het eindresultaat. Alles wat Libelle Proeven ook heeft maar dan mini. Vanaf donderdag krijg je weer een ander deel van Mini Proeven. Dan is gehakt aan de beurt. Hou de Vlaamse Libelle dus goed in de gaten! Klik hier om te zien wat er allemaal in Mini Proeven staat en krijg daarbij ook de recepten uit deze Mini Proeven!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)