Koken voor Starters

Koken voor startersVan de KAV praktische school is er een nieuw kookboek verschenen: ‘Koken voor Starters’. Het is een kookboek voor startende kokers of voor mensen die weinig tijd hebben om te koken of voor mensen met weinig budget en die toch lekker willen eten. Een kookboek voor iedereen eigenlijk, waarmee iedereen kan experimenteren met allerlei gerechten.

De recepten in dit kookboek worden allemaal stap-voor-stap op een duidelijke manier uitgelegd. Sommige recepten zijn voorzien van een foto van het eindresultaat en deze foto’s zijn echt om bij te watertanden. Het boek in verdeeld in de volgende hoofdstukken: ‘Soepen’, allerlei recepten voor de meest verschillende soepen op een rij. ‘Viva Italia, Espana Ole’, dit zijn natuurlijk recepten uit de Italiaanse en Spaanse keuken. ‘De Wereld Rond’ allerlei wokgerechten en recepten uit diverse andere landen zoals onder andere Griekenland en Marokko. Hierna volgt het hoofdstuk ‘De Zee’, natuurlijk gaat dit hoofdstuk over alles wat de zee te bieden heeft. Dan ‘Mama’s Klassiekers’, hoe krijg je de heerlijke geuren uit de keuken van vroeger weer terug? In dit hoofdstuk alle Vlaamse gerechten op een rij. Speciale gasten? In het hoofdstuk ‘Bezoek’ vind je alle recepten om echt iets speciaals aan je gasten voor te schotelen. Zoals vele andere kookboeken eindigen eindigt ‘Koken voor Starters’ ook met een hoofdstuk vol heerlijke desserts en ander lekkers in het hoofdstuk ‘Zoet’. Alle hoofdstukken worden vooraf gegaan door een duidelijke inleiding met allerlei tips en weetjes wat je nodig kan hebben in het betreffende hoofdstuk. Een lekker dik kookboek met veel recepten en allerlei weetjes.

Titel: Koken voor Starters
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Verschijningsjaar: 2008
ISBN: 9789002232596
Winkelprijs: 24,95

(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.