Spicy door Michele Cranston

Marie Claire SpicyMichele Cranston is sinds 2000 food editor van de Australische Marie Claire. Zij moest daar Donna Hay opvolgen wat haar met verve is gelukt. Met meer dan 20 jaar ervaring op culinair gebied heeft zij een unieke kookstijl gekregen. Deze kookstijl deelt zij nu in haar groter wordende repertoire aan kookboeken.

Spicy is een kookboek met een selectie van de favoriete recepten van Michele Cranston die pittig, maar toch heerlijk warm en uitnodigend zijn. Vooraf worden enkele ‘spicy’ ingrediënten beschreven zoals de rode pepers en rode vruchten. Daarna recepten voor voor- en bijgerechten, lichte maaltijden, hoofdgerechten, zoetigheid, drankjes en basisrecepten. De recepten zijn verschillend in moeilijkheidsgraad. De recepten zijn allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat. De foto’s zijn gemaakt door Petrina Tinslay. De recepten uit Crispy zijn reeds eerder verschenen in ‘De Ultieme Keuken’, ‘De Party Keuken’, ‘De Verse Keuken’ en ‘De Wereld Keuken’

Titel: Spicy
Auteur: Michele Cranston
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2006
Winkelprijs: 5,00

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Spicy door Michele Cranston”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.