Tasty door Michele Cranston

Marie Claire kookboek / TastyMichele Cranston is culinaire journaliste voor de Australische Marie Claire. Zij heeft daar in 2000 Donna Hay opgevolgd. Daarnaast runt zij ook haar eigen lunchroom.

Tasty van Michele Cranston is een verzameling van hartverwarmende en uitnodigende recepten en zijn de favorieten van Michele Cranston. Recepten vol van smaak, zoet of gewoon eenvoudig met een twist. De recepten zijn onderverdeeld in de volgende hoofdstukken: voor- en bijgerechten, lichte maaltijden, hoofdmaaltijden, desserts, drankjes en basisrecepten. Makkelijke en moeilijke recepten, korte en langere ingrediĆ«ntenlijstjes en van elk recept een foto van het eindresultaat. Fotografie van Petrina Tinslay. Deze recepten zijn eerder verschenen in ‘de ultieme keuken’, ‘de party keuken’, ‘de verse keuken’ en ‘de wereld keuken’.

Titel: Tasty
Auteur: Michele Cranston
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2006

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)