Sonja 1/2008

sonja 1-2008Het eerste nummer van Sonja ligt vanaf vandaag in de schappen. Na 5 boeken in Nederland vond voedingsconsulente Sonja Bakker het tijd voor een eigen magazine. Het is een magazine wat draait om het sonjabakkeren oftewel de ‘Sonja-Bakker-levenstyle’. Maar liefst 30 pagina’s recepten, van Sonja Bakker maar ook van topkok Rudolph van Veen die exclusieve recepten presenteert die ook sonjaproof zijn, en tevens sonjaproof feesttaarten en zoete toetjes. Daarnaast proeft Sonja in elk nummer een onbekende groenten. Naast het koken en eten, interviews met Robert ten Brink, de SAS-dag van Catherine Keyl, wandelroute op de Westfriese Omringdijk en de 5 misverstanden over afvallen. In het magazine beantwoordt Sonja vragen van lezers, geeft zij tips & weetjes en zijn er nieuwe weekmenu’s. Sonja verschijnt 6x per jaar en kost in de winkel 5,95.

Klik hier voor de videochat met Sonja bij RTL Boulevard.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)