Crispy door Michele Cranston

Marie Claire CrispyMichele Cranston is sinds 2000 food editor van de Australische Marie Claire. Zij moest daar Donna Hay opvolgen wat haar met verve is gelukt. Met meer dan 20 jaar ervaring op culinair gebied heeft zij een unieke kookstijl gekregen. Deze kookstijl deelt zij nu in haar groter wordende repertoire aan kookboeken.

Crispy is een kookboek met een selectie van de favoriete recepten van Michele Cranston die cool, crispy, vers en zomers zijn. Vooraf enkele crispy ingrediĆ«nten zoals de komkommer en verse kruiden. Daarna recepten voor voor- en bijgerechten, lichte maaltijden, hoofdgerechten, zoetigheden, drankjes en basisrecepten. De recepten zijn allemaal voorzien van een foto van het eindresultaat. De foto’s zijn gemaakt door Petrina Tinslay. De recepten uit Crispy zijn reeds eerder verschenen in ‘De Ultieme Keuken’, ‘De Party Keuken’, ‘De Verse Keuken’ en ‘De Wereld Keuken’

Titel: Crispy
Auteur: Michele Cranston
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2006

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)