Culinaire Kalender 2009 door Onno Kleyn & Karin Luiten

Culinaire kalender / 2009De winkels liggen er inmiddels alweer vol mee. Agenda’s, Kalenders en Scheurkalenders voor 2009. Sommige gaan nu al als zoete broodjes over de toonbank. Zo ook de Culinaire Kalender 2009 van Onno Kleyn en Karin Luiten. Lagen er vrijdag nog stapels, zaterdag was de stapel al geslonken tot maar 2 exemplaren! Dat wil dus al wat zeggen!

De Culinaire Kalender 2009 wordt zoals elk jaar samengesteld door Onno Kleyn. Een van de bekendste culinaire journalisten van Nederland met een meer dan 30 culinaire titels op zijn naam staan. Je komt Onno Kleyn tegen in magazine’s als delicious. en hij verzorgt wekelijs de rubriek ‘Volkskeuken’ in de Volkskrant. Dit jaar wordt Onno Kleyn bijgestaan door Karin Luiten, schrijfster, illustratrice en culinair onderneemster. Haar eigen sites Koken met Karin en Koken.blogo hebben inmiddels een trouwe schare fans. Daarnaast vind je haar recepten en illustraties in Elle Eten, Lekker Leven en in de wekelijkse rubriek de Heimweekeuken in de Trouw. Binnenkort verschijnt haar tweede kookboek ‘Alles uit de Kast’.

In de Culinaire Kalender 2009 kan je 365 dagen lang genieten van recepten, anekdotes en culinaire weetjes. Zo krijg je op 22 januari een tip hoe je je de wok het beste klaarmaakt voor het eerste gebruik, op 9 maart een recept voor brandnetelsoep, op woensdag 8 april antwoord op de vraag hoe de traditie is ontstaan dat het woensdag gehaktdag is en op 13 september een anekdote uit ‘Modern Cookery for Private Families’ van Eliza Acton. De vrijdag is standaard ingericht voor het weekendrecept. De Culinaire Kalender 2009 is een scheurkalender waar je elke dag weer wat van leert of waarvan je weer inspiratie van kan opdoen. Leuk om in de keuken te hangen en stiekum al in januari kijken wat de tips en recepten zijn in juli.

Titel: De Culinaire Kalender 2009
Auteur: Onno Kleyn & Karin Luiten
Uitgever: Het Spectrum
Verschijningsjaar: 2008

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Culinaire Kalender 2009 door Onno Kleyn & Karin Luiten”

 1. Van de week de Culinaire kalender 2009 via het internet gekocht.
  Binnen twee dagen ligt het al in mijn brievenbus en ik kan zeggen dat ik van dit werk veel meer dan een jaar plezier zal hebben.
  Bedankt Onno en Karin voor jullie inspiratie.

  Gerard Schaefers

 2. Beste mensen,

  Graag zou ik de culinaire scheurkalender willen bestellen. Het lijkt er alleen op dat hij overal is uitverkocht. Wie heeft er nog een exemplaar over?

  Mvgr.

  H.Saelman

Reacties zijn gesloten.