Volkskrant Magazine

volkskrant magazineZo net voor de ‘Week van de Smaak‘ staat Volkskrant Magazine in het teken van eten. Goed eten is knap lastig, hoe stap je over naar duurzaam, betaalbaar en authentiek eten. Het groenteabonnement en zijn gebruikers. Een interview met Ruth Reichl, gevreesd ex-restaurantrecensent en tegenwoordig hoofdredacteur van Gourmet. Restaurantje spelen, amateurkoks aan het woord die aan de weer zijn in hun eigen huiskamerrestaurant. Hoe breng je de vier seizoenen in beeld met voedselproducten? Het succes van 25 jaar Allerhande. En Lief Culidagboek, een reportage over eetbloggers, waarin ook Brutsellog een klein stukje heeft samen met Karin van Koken met Karin en Koken.Blogo, Edith van Edith’s Digitale Keuken en Koken.blog en Meneer van Wateetons.com

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.