Easy – Michele Cranston

Marie Claire kookboek / Easy Michele Cranston is culinaire journaliste voor de Australische Marie Claire. Zij heeft daar in 2000 Donna Hay opgevolgd. Daarnaast runt zij ook haar eigen lunchroom.

Easy van Michele Cranston is een verzameling van lichte en eenvoudige recepten en zijn de favorieten van de schrijfster. De recepten zijn onderverdeeld in de volgende hoofdstukken: voor- en bijgerechten, lichte maaltijden, hoofdmaaltijden, desserts en drankjes. Makkelijke recepten, korte ingrediĆ«ntenlijstjes en van elk recept een foto van het eindresultaat. Fotografie van Petrina Tinslay. Deze recepten zijn eerder verschenen in ‘de ultieme keuken’, ‘de party keuken’, ‘de verse keuken’ en ‘de wereld keuken’.

Titel: Easy
Auteur: Michele Cranston
Uitgever: Sanoma Uitgevers
Verschijningsjaar: 2006

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)