Mijn Kookboek

mijn kookboekMijn kookboek is niet ‘mijn’ kookboek, maar ook ‘jouw’ kookboek ‘ons’ kookboek. Iemand die dit kookboek heeft, heeft iets met koken. Al is het nieuwsgierigheid naar nieuwe recepten, anderen blij maken met een zelfgemaakt toetje of gewoon samen bezig zijn in de keuken, dit kookboek is voor iedereen.

Het voorwoord van ‘Mijn Kookboek’ is geschreven door Erica Terpstra, de recepten van medewerkers en bewoners van Stichting Philadelpia, bekende Nederlanders zoals Marco Borsato en zelfs minister president Jan Peter Balkenende. Bij verschillende recepten worden wijntips gegeven van Therese Boer (bekend van de Librije). De recepten zijn niet gerangschikt in vooraf bepaalde hoofdstukken, elke nieuwe pagina kan dus een totaal ander gerecht-moment zijn. De recepten worden allen voorzien van een foto van de bedenker en maker van het recept. Voor iedereen is wel een perfect recept te vinden en bijkomstigheid is dat de recepten makkelijk zijn te bereiden.

Een deel van de opbrengst van ‘Mijn Kookboek’ gaat naar de Johan Cruyff Foundation, NOC NSF en War Child.

Titel: Mijn Kookboek
Uitgever: Stichting Philadelphia
verschijningsjaar: 2007
Winkelprijs: 27,95
Bestellen via deze link.

(12 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.