Ready Steady Cook

ready syeady cookHet thema van Ready Steady Cook Magazine (gratis bijlage van het BBC-Magzine EasyCook) is ‘koken voor kinderen’. Lesley Waters is van mening dat koken het beste ‘spel’ ter wereld is voor kinderen, verteld zij in het interview met Ready Steady Cook Magazine. Wat hebben kinderen nodig aan voeding, laat de kinderen meehelpen in de keuken en tips wat je in de broodtrommels kan doen. Daarna gaan de andere koks van Ready Steady Cook aan de gang met hun idee ‘terug naar school’ maaltijden. Chili con carne van Nick Nairn of Paul Rankin’s Tuna Burgers. Geen zin om te koken, maak dan de puzzels op de laatste pagina’s van dit magazine!

(5 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.