EasyCook

easycookHet herfst nummer van EasyCook is weer in de winkels. Nu met meer dan 85 snelle en makkelijke recepten. In dit nummer het recept voor een spaghetti carbonara die echt niet kan mislukken. Ook een special met recepten voor de studenten, zo met het begin van het collegejaar moeten ook weer veel studenten hun eigen hap weer klaarmaken. Als je meer tijd hebt kan je ook een van de recepten proberen waarin je kookt in een zak… Om te lezen verschillende eetmythes. Wat is daar nu waar van of is alles een fabeltje? Lees er alles over in het herfstnummer van EasyCook!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.