Allerhande 10/2008

allerhande 10-2008De Allerhande ligt weer in de schappen bij Albert Heijn. In dit nummer alles over puur en (h)eerlijk eten: bio! Wat is biologisch? Kan je elke maaltijd biologisch verantwoord nuttigen? Allerhande zoekt het uit en geeft antwoord. Daarnaast gaat de Allerhande de boer op, naast een interview geven de bioleveranciers hun favoriete recept prijs. Naast alle bio producten ook het allerbeste recept voor de klassieke appeltaart. De Amsterdamse bakkerij Holtkamp laat stap-voor-stap zien hoe je hun appeltaart ook thuis kan bakken. In de rubriek ‘gezonde keuze’ meer over suiker, en hoe het ook anders kan en hoe maak je je keukenapparatuur nu echt schoon. Ook dat weet Allerhande. Naast dit alles nog veel meer om te lezen en te maken. Dus even langs de Albert Heijn voor dit nummer!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.