Wereldrecordpoging Grootste Kookles

plaatjeTijdens de week van de smaak, 25 september, onderneemt levensmiddelengroothandel ‘De Kweker‘ samen met Pierre Wind een poging om het Guinnes World record ’s werelds grootste kookles ooit te breken. Het record staat op dit moment op 357 koks (professioneel en amateur). Dit record is ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van de levensgrootmiddelenhandel en omarmt het initiatief ‘een mooie maaltijd’ van Pierre Wind. Pierre Wind probeert met ‘een mooie maaltijd’ aandacht te krijgen dat er in zorginstellingen ook naar kwaliteit van voeding moet worden gekeken. De instellingskoks willen en kunnen het wel, maar met het geringe bedrag wat men per maaltijd mag besteden lukt het niet. Terwijl voor de meeste bewoners van de zorginstellingen de maaltijd als belangrijkste onderdeel van de dag wordt beschouwd. Op de valreep mag ik ook meedoen, en verdien ik wellicht een plekje in het Guiness Book of Records.

** Het wereldrecord ‘grootste kookles ooit’ is gehaald op 25 september! **

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Wereldrecordpoging Grootste Kookles”

Reacties zijn gesloten.