Hell's Kitchen – The Game

hells kitchen the gameHet programma Hell’s Kitchen (hier uitgezonden als ‘Gedonder in de Keuken’ bij SBS6) was en is een grote hit in Amerika. In dit programma moeten 2 keukens (en uiteindelijk 2 chefs) het tegen elkaar opnemen om hun eigen restaurant te kunnen winnen. Alles onder leiding van Gordon Ramsay die een hoge standaard heeft. Als de gerechten of werkwijzen niet naar wens zijn laat hij dat dan ook duidelijk merken op zijn bekende wijze. Maar doe je het goed dan kan je wel een compliment verwachten. Nu is Hell’s Kitchen ook op de markt als game voor verschillende platforms (wii, ds, pc etc). In deze game moet je je op werken van bordenwasser tot chef en dat onder leiding van Gordon Ramsay! Doe je iets niet goed dan laat hij het duidelijk merken. Doe je als perfect krijg je complimenten. Je carriere begint bij het binnen laten van de klant, aanbieden van de menu’s, het maken van de gerechten tot de presentatie van de rekening. Je moet dus alle facetten van het restaurant goed beheersen. Naast het spelelement krijg je in dit spel ook recepten. Stap-voor-stap geschreven en voorzien van een foto van het eindresultaat. Durf jij het aan om voor Gordon Ramsay te koken?!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)