Wining & Dining 3/2008

wining dining 3-2008Proeven van de herfst in dit nummer van Wining & Dining. Recepten voor paddenstoelmuffins, bossandwiches en hachee. Daarbij lekkere herfstdranken en tip uit het boekje ‘Het bos in!’ van Petra de Hamer. Wining & Dining neemt een kijkje bij de winnaars van ‘mijn tent is top 2‘ René en Jasper van Flinstering. In foodsteps wordt de hoofdstad van de smaak Zwolle afgestruind voor de beste culi-adressen en komt men natuurlijk langs de Librije. Verder alles over de truffel, grappa, eaux-de-vie en wereldwijnen. Als afsluiter 40 bewaarrecepten om de herfst echt te proeven!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.