Smaakwereld 3/2008

Smaakwereld 3-2008Het eigenzinnige magazine over eten en drinken ‘Smaakwereld‘ ligt weer in de schappen met een herfstnummer. Bij herfst horen paddenstoelen, Smaakwereld praat met een teler van oestezwammen, John Verbruggen. Rik de Jonge van restaurant Wilhelminapark bereid hiermee een recept ‘quinoa met oesterzwammen’. Daarnaast de keukenbrigade van Het Arsenaal aan het woord over hun restaurant en hun chef Paul Fagel en een verdieping in de kracht van voeding, microvoeding, een interview met Rob Baan en Alfred Verhagen. In ‘culinair erfgoed’ de geschiedenis van de vork en in ‘doen!’ de zoektocht naar de zoetste stroop. Natuurlijk ook veel aandacht voor de Smaakparade waar Smaakwereld organisator van is. Als extra krijg je bij dit nummer een bon voor een gratis 2e toegangskaart. Klik hier voor een voorproefje van dit nummer van Smaakwereld!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.