Chinatown door Ross Dobson

ChinatownRoss Dobson, culinair journalist, hij schrijft voor onder andere de Sydney Morning Herald en Sainsbury Market en is bekend van het BBC-programma Alive. Op zijn veertiende jaar heeft Ross een Chinese kookcursus gedaan en hiermee was de basis gelegd voor zijn eerste kookboek Chinatown wat jaren later zou verschijnen.

Chinatown is een kleurrijk kookboek wat ingedeeld is in verschillende smaken: zoet, zuur, zout en spicy. De recepten in dit boek zijn gevarieerd, en bieden volop keus voor een zelf te bereiden ‘Chinese rijsttafel’. De recepten zijn allen voorzien van een foto met het eindresultaat. Recepten met langere en korte bereidingstijd en makkelijke en moeilijkere bereidingen. Voor iedereen wat wils. Klik hier voor een Engelstalig voorproefje uit dit boek.

Titel: Chinatown
Auteur: Ross Dobson
Uitgever: Kosmos
Verschijningsjaar: 2006

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.