KunsthalKOOKT 2008

plaatje26, 27 en 28 september kan je in Rotterdam naar alweer de derde editie van ‘Het festival van de echte smaak: KunsthalKOOKT’. Dit jaar is de Kunsthal Kookt groter dan de voorgaande edities. Zo is er een enorme markthal waar het beste en lekkerste van eigen bodem wordt verkocht. Daarnaast tonen producenten van ambachtelijke producten hun ‘waar’ en kan je verschillende dingen proeven. Ook kan je de mensen achter het culinaire magazine delicious. ontmoeten. Naast alle proeverijen en koopwaar kan je deelnemen aan 1 of meerdere van de maar liefst 75 culinaire workshops (hiervoor dien je je wel op te geven via de site!), dit kan al vanaf 5 euro per persoon. Zo is er een workshop brood bakken met eigen handen, kruiden in de keuken, wat zijn de mogelijkheden en zo maak je pure, natuurlijke desserts. Ook dit jaar is er het kooktheater met een vol programma met op vrijdag hemelse kazen, wereldse wijnen met Betty Koster, op zaterdag niet alleen de biefstuk: eet het hele rund met Robert Kranenborg en op zondag famieliegerechten uit ‘De keuken van ons moeder’ en als afsluiter van de week van de smaak een culinaire potpourri met kokoloog Pierre Wind. Dit jaar dus nog meer culinair genot bij de derde editie van de Kunsthal Kookt!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.