delicious. Oktober 2008

delicious. Oktober 2008Heerlijke Herfst! Dat is het thema van dit nummer van delicious. Zo kookt Jamie Oliver met rundvlees en maakt hij hiervan een stoofpot en ook een soep die beide echt uren op moeten staan. Omdat het weer eerder donker wordt wordt het ook weer aantrekkelijker om lekker op de bank te kruipen met je bord op schoot. Met de recepten uit deze delious. kan je het lekker doen en anders kan je ook op de bank kruipen met de decadentste desserts en taarten van Philip Johnson. delicious. publiceert een voorproefje uit zijn boek ‘Decadence’. Naast de vele recepten ook aandacht voor de ‘Week van de Smaak‘. Zwolle is dit jaar de hoofdstad van de ‘Smaak’. delicious. zet alvast de leukste en lekkerste culi-adressen op een rij. Heeft een interview met Therese en Jonnie Boer over hun laatste project ‘Het Spinhuis‘ en heeft daar een speciaal arrangement aangekoppeld. Genoeg te lezen en te maken weer met deze oktober delicious.!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)