Culinaarde

culinaardeZondag 28 september vind het evenement Culinaarde plaats bij De Kleine Aarde in Boxtel. De Kleine Aarde ken je misschien nog uit het programma Herrie in het Hotel. Culinaarde is een bewust bourgondisch festival met biologische, fairtrade en ambachtelijke streekproducten. Geniet bijvoorbeeld van biologische quiches, van de honing van de huisimker ‘Fred van den Heuvel’ en van de biologische en fairtrade wijnen van Sundara. Voor de kinderen wordt er een kinderkookworkshop gegeven door De Groene Geur. Zoek je nog een parter? Ook daarvoor kan je naar Culinaarde. De vega’s onder ons kunnen er speeddaten! Daarnaast is omroep Llink aanwezig en ook Innocent Drinks, de fairtrade chocolade van Tony Chocolonely en veel meer biologische, fairtrade en streekproduct producenten. Neem een kijkje op de site van Culinaarde voor alle deelnemers en andere details. Wil je ook nog wat winnen? Stuur dan je biologische recept in naar Culinaard. Klik hier om te zien wat je er voor moet doen!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.