Olive Oktober 2008

Olive Oktober 2008Herfstrecepten in dit nummer van Olive. BBC’s nieuwe chef Valentine Warner van ‘what to eat now’ laat de beste recepten voor oktober zien. Ook peren zijn producten van oktober. Olive heeft 3 heerlijke recepten met cake. Zoals een omgekeerde peer en gember cake. Daarnaast ook lekkere Aziatische recepten waarvoor je niet te veel moeite hoeft te doen in de keuken. Er is tevens een nieuwe rubriek gestart ‘Challenge Gordon’. Hiermee kunnen lezers de strijd aangaan met Gordon Ramsay. Deze keer wordt er een citroentaart gebakken. Wie wint? ‘Eat Away’ gaat richten het Franse Bordeaux en vindt de heerlijkste adressen van deze regio. Daarnaast nog veel meer artikelen om echt van te genieten!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.