Koken & Genieten

koken en genietenSeptember is appeltaart tijd bij Koken & Genieten. Je krijgt een recept voor een boerenappeltaart, een dichte appel-cranberrytaart en een appel-chocoladetaart. Wat kan je allemaal doen met pruimen? Koken & Genieten geeft hier antwoord op. Daarnaast wordt er gekookt met Hollands nummer 1: de aardappel. Lees bijvoorbeeld het recept voor de gevulde aardappel met zure room. Ook lees je in dit nummer van Koken & Genieten alles over de verschillende soorten rijst en kan je Spaans genieten met typisch Spaanse recepten. Kortom weer genoeg te koken en te genieten met dit nummer!

(6 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.