Keukenrebellen

plaatjeVanaf donderdag 11 september brengt de Belgische zender VT4 het programma Keukenrebellen op de buis. In dit programma worden jongeren binnen 10 weken klaargestoomd tot een gedreven kok van een eigen restaurant of cateringservice. Maar eerst volgt een strijd. Vicky Geunes, leider van dit project, voelt de kandidaten aan de tand over verschillende smaak- en kooktesten. De 10 geselecteerde jongeren krijgen daarna een stoomcursus die op eigenwijze en rebelse manier wordt gegeven. Keukenrebellen is vanaf 11 september rond 21:45 te zien op VT4. Het programma wordt gepresenteerd door Roos Van Acker.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.