Culinaire Ambiance September 2008

Culinaire Ambiance spetember 2008Vanaf het september nummer is het ‘lekkerste magazine van Vlaanderen’ Culinaire Ambiance volledig vernieuwd! Sneller, jonger, kleurrijker en met veel recepten die bijna iedereen wel kan maken. In dit nummer bijvoorbeeld de lekkerste pizza’s, zoals een pizza calzone met kabeljauw en prei of een pizza met chocolade. Geert van Hecke maakt in de rubriek ‘Hippe Klassiekers’ Oostendse zeetong. Tevens is er een nieuwe rubriek ‘De smaken van …’ . Hierin neemt Phillippe van den Bulck je mee op zijn culinaire reizen. Dit keer is het Vietnam. Mooie foto’s en heerlijke Vietnamese recepten. Misschien ken je Seppe Nobels al? Bekend van ‘De wereld van K3’ waar hij kok in is. Hij maakt lekkere recepten voor de kids klaar in ‘Koken voor Kids”. Elke foodie moet eens de zondagsmarkt van Aubel bezoeken. Culinaire Ambiance is langs de lekkerste kramen geweest. Het magazine wordt afgesloten met nog veel meer recepten van de hand van Phillippe van den Bulck. Hij vertaald de seizoenen naar tongstrelende recepten. Dus nog meer lezen en nog meer recepten in Culinaire Ambiance!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.