BBC GoodFood Oktober 2008

BBC GoodFood Oktober 2008Simpele relax maaltijden voor het weekeinde, gerechten die binnen 20 minuten klaar zijn, goedkope studentenmaaltijden en supergezonde maaltijden, dit alles staat in het oktober nummer van GoodFood. ‘Superhealthy Suppers’ is een nieuwe rubriek met bewaarrecepten die keer op keer weer te gebruiken zijn. In ‘Everyday Skills’, de technieken en geheimen over brood. Maak eerst een klassiek witbrood en waag je dan aan een opgerold ham en tomaatbrood. Daarnaast ook antwoord op de vraag: ‘welke olie heb ik nodig?’. Angela Nilsen geeft je de belangrijkste tips. In het weekend ga je aan de gang met het menu van Anjum Anand en maak je het af met de desserts van James Martin. Daarnaast doe je nog even een workshop ‘eend’ bij Gordon Ramsay en heb je een zondagse lunch met gerechten van Valentine Warner. als afsluiter volg je nog alle tvrecepten uit deze GoodFood! Genoeg te lezen en te koken!

Klik hier voor een voorproefje!

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.