Cooking in the Dangerzone

In The Danger ZoneVanavond begint bij Llink de 5-delige culinaire documentaire ‘Cooking in the Dangerzone‘. In dit programma reist culinair journalist Stefan Gates (ook bekend als de gastronaut) naar gevaarlijke plekken op de wereld op zoek naar bijzondere verhalen over voedsel. Hij ontdekt hoe mensen kunnen overleven in gevaarlijke omstandigheden. In de eerste aflevering eet hij bijvoorbeeld radioactieve soep in Tsjernobyl en een babyzeehond op de Noordpool. Een interessante documentaire die reeds eerder is uitgezonden op BBC. Zondagavond rond 19:35 op Nederland 3.

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.