My Health Coach

My Life Coach NdsNieuw voor de Nintendo DS het spel: “My Health Coach’. Breng je gewicht in balans is de ondertitel van dit programma. Afvallen met een spelcomputer kan dat dan? Wat My Health Coach wil doen is je aanleren om gezonder te bewegen, je leren na te denken over gezonder eten. Na het invoeren van je gewicht en lengte wordt je BMI uitgerekend, daarna moet je 500 passen lopen met de bijgeleverde stappenteller. Deze sluit je aan op het gameslot aan de voorzijde van de Nintendo DS en hiermee wordt het aantal stappen uitgelezen. Dan begint het echte programma. My Health Coach daagt je uit. Neem je een uitdaging aan dan krijg je daar een bepaalde tijd voor om deze te voltooien. Je mag maximaal maar 6 uitdagingen per dag aannemen (zodat je natuurlijk niet te veel hooi op de vork neemt). Daarnaast heeft het programma verschillende test om je kennis over gezonde voeding en goede beweging te testen. Het programma is geheel Nederlandstalig en is mede samengesteld door een voedingsdeskundige. Leuk om zo te kijken hoe je gezonder kan leven!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.