Taste Italia September 2008

Taste Italia September 2008In het september nummer van het Britse Taste Italia de lekkerste Italiaanse ijsjes, zoals onder andere semifreddo met blauwe bessen en chocolate chip mascarpone ijs. Marcus Wareing bereidt traditionele Italiaanse gerechten met een twist. Zoals cherry tomaat en mascarpone saus of linguine met rucola en cashew pesto. Hoe maak je groente in? Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je paprika’s in maakt. 4 recepten met als hoofdingrediĆ«nt aubergine. De culinaire gids reist af naar het Italiaanse Brindisi en heeft heerlijke adressen gevonden. Als uitsmijter Italiaanse recepten van Gordon Ramsay uit zijn laatste boek ‘Healthy Appetite’.

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.