Lange Tafels

albert heijn lange tafelsWeer een nieuw AH kookboek ‘Lange Tafels’. In dit kookboek vind je alleen recepten voor minimaal 8 personen en maximaal 20 personen, vandaar de titel ‘Lange Tafels’. Om voor grotere groepen te koken heb je een andere aanpak nodig dan een maaltijd bereiden voor je gezin. Feestelijke gerechten, buffet gerechten, koken aan tafel gerechten, buitengerechten en eenpansgerechten, je vindt het allemaal terug in dit kookboek. De recepten zijn verzameld in menu’s, waarbij een duidelijk planning en een boodschappenlijst wordt gemaakt. De recepten zijn allen puntsgewijs geschreven en voorzien van een foto van het eindresulaat. Dit kookboek is vanaf 25 augustus 2008 te koop bij Albert Heijn voor 7,99!

Titel: Lange Tafels
Verschijningsjaar: 2008
In opdracht van: Albert Heijn

(118 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 gedachten over “Lange Tafels”

    1. Sommige Albert Heijn’s hebben nog een aantal exemplaren in de winkels liggen. Via de webwinkel van Albert Heijn is het niet meer te koop zie ik. Anders is Marktplaats nog een optie en misschien een tweedehands boekenwinkel zoals de Slegte.

      Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.