delicious. GB September 2008

delicious gb september 2008In het september nummer van de Britse delicious. maaltijden voor elke dag maar dan net iets specialer. Simpele gerechten zoals pasta met tomaat en dragon, of een Thaise kip curry of gerechten waarbij gehakt het hoofdgerecht is. Ook de bekende chefs koken voor delicious. Nigella Lawson maakt simpele exotische gerechten, Thomasina Miers brengt de zomerse smaken in de keuken en Leila Lindholm heeft de lekkerste cupcakes bereid. Leuk is het item over ‘superfoods’, David Grotto heeft een aantal ingredi├źnten op een rij gezet die verrassend gezond zijn. De foodie reiziger bezoekt Kopenhagen en heeft de lekkerste Deense adressen op een rij gezet.

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.