Mijn Keuken door Dirk de Prins

Mijn keuken - Elke dag lekker koken met Dirk de PrinsDirk de Prins, bekend als hoofdredacteur van het Belgische magazine Culinaire Ambiance en als jurylid van het VTM programma Mijn Restaurant, presenteert zijn kookboek: ‘Mijn Keuken’. Recepten voor elke dag die Dirk de Prins ook voor zijn gezin bereidt. De recepten, verdeeld in verschillende ingrediënten, zijn op de wijze geschreven die de Culinaire Ambiance lezer gewend is. Elk voorzien van een duidelijke foto van het eindresultaat. Met dit boek tover je je huis met je gerechten uit eigen keuken in een thuisrestaurant op niveau!

Titel: Mijn keuken
Auteur: Dirk de Prins
Uitgever: Book & Media Publishing
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 18,50

(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.