Lekker Tomaat Wereldrecepten van Heinz

lekker tomaat wereldrecepten van heinzHeinz is de tomatenkenner bij uitstek en heeft daarom een kookboek uitgebracht ‘Lekker Tomaat’, met als onderschrift wereldrecepten van Heinz. Het boek begint met tomaatwetenswaardigheden en deze vindt je verder voor elk hoofdstuk terug. Daarna natuurlijk de recepten onderverdeeld in ‘brunchen en lunchen met het hele gezin’, ‘snacks en drinks voor gezellige momenten’, ‘verrassende voorgerechten’ en ‘hoofdgerechten voor binnen en buiten’. Natuurlijk wordt in elk recept een Heinz product gebruikt. Het is een leuk boek, vol makkelijke gerechten en kan een goede inspiratiebron vormen als je een liefhebber bent van tomaten. Helaas is Lekker Tomaat niet meer verkrijgbaar via de site van Heinz.

Titel: Lekker tomaat – wereldrecepten van Heinz
In opdracht van: Heinz

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.