Hartvriendelijk Koken door Piet Huysentruyt

Hartvriendelijk kokenIn samenwerking met de Vlaamse Diëtistenvereniging heeft Piet Huysentruyt een kookboek geschreven met meer dan 150 cholesterolarme recepten. Wat is belangrijker dan een gezond lijf? Om dat te behouden is aangepaste voeding vaak van groot belang. Het is natuurlijk een groot voordeel als de gerechten ook nog eens erg smakelijk zijn! Piet Huysentruyt weet als geen ander heerlijke maaltijden te bereiden en deelt zijn cholesterolarme recepten in dit boek. De inleiding van dit boek informeert over de gezonde voeding, wat is cholesterol, wat zijn vetten en koolhydraten en wat is de actieve voedingsdriehoek. De recepten zijn op de typische Huysentruyt wijze geschreven en is voor iedereen toegankelijk. Een leuk kookboek voor iedereen die op zijn voeding moet letten en toch een smulpaap wil blijven.

Titel: Hartvriendelijk koken
Auteur: Piet Huysentruyt
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Verschijningsjaar: 2005

(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Eén gedachte over “Hartvriendelijk Koken door Piet Huysentruyt”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.