Actifry Gezond & Lekker door Mathijs Vrieze

Actifry - Gezond & Lekker - Mathijs VriezeJe kent Mathijs Vrieze misschien wel van het RTL programma ‘Eten & Daten‘ of van zijn zojuist verschenen boek ‘Lekker eten en gezonder afvallen’. Hij is ook het gezicht van de Tefal Actifry en schrijft voor de gebruikers van de Actifry recepten die op de site van Actifry verschijnen. Kopers van de Actifry krijgen bij het apparaat een klein kookboekje met 20 recepten van Mathijs Vrieze. Simpele gerechten die door de bereiding met de Actifry echt door iedereen gemaakt kunnen worden. Verschillende soorten aardappelgerechten en gerechten met veel groenten. Wat natuurlijk in de strategie van dit apparaat ligt is dat je minder olie hoeft te gebruiken. Samen met de gezonde maaltijden van Mathijs een supercombinatie. In ieder geval worden binnenkort wat recepten uitgetest met de Actifry. Let wel op, de Actifry lijkt misschien wel op een friteuse waarbij je veel minder olie hoeft te gebruiken, kroketten en andere snacks met een zachte korst kan je er niet in bakken! Vanaf 1 september brengt Tefal dit apparaat op de markt. De adviesprijs is 199,95! Klik hier voor de gerechten die ik heb gemaakt met de Actifry op Brutsellog.nl.

Titel: ActiFry – gezond & lekker
Auteur: Mathijs Vrieze
Verschijningsjaar: 2008
In opdracht van: Tefal

(469 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

One thought on “Actifry Gezond & Lekker door Mathijs Vrieze

  1. En? hebbben jullie de actifryl ook al uit geprobeerd,tuurlijk heb ik die ook..vorige jaar voor moederdag gekregen. We gebruiken het ook vaak voor patat,geen vet of olie nodig dus? lekker gezond.

    En als je lid word van de tefal, krijg je eens in de zoveel tijd receptjes thuis gestuurd en zèkers òòk dat is een aanrader.