Koken in 30 Minuten

Koken in 30 minutenVoor dit kookboek hebben meer dan 80 afdelingen van KAV Praktische School meegedaan een wedstrijd voor het meest succesvolle snel klaar recept. Een deskundige jury heeft de meest originele recepten gekozen en deze zijn gebundeld in dit kookboek. Wie wil er na een drukke dag niet binnen 30 minuten een gezonde en voedzame maaltijd op tafel zetten? Het boek is ingedeeld in ‘hapjes, voorgerechten en soepjes’, ‘pasta en rijstgerechten’, ‘hoofdgerechten’ en ‘desserts’. Alle recepten zijn geschreven in duidelijke stappen en een groot aantal recepten hebben een foto van het eindresultaat. Gewoon recepten die een keer niet bedacht zijn door de bekende chefs en gerechten die door iedereen gemaakt kunnen worden.

Titel: Koken in 30 minuten
Uitgever: Standaard Uitgeverij
Verschijningsjaar: 2008
Winkelprijs: 9,95

(3 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.