Chef in Nood

plaatjeVanaf 2 september op de Belgische zender VTM: Chef in Nood! Gebaseerd op het succesvolle programma van Gordon Ramsay ‘Oorlog in de Keuken’, biedt chefkok Luc Bellings de helpende hand om noodlijdende restaurants weer op de rit te krijgen. Na het inleveren van een Michelinster weet Luc Bellings als geen ander hoe het is om een chef in nood te zijn. Chef in nood brengt weer passie terug in de keuken. Maar lukt het ook om de veranderingen goed door te voeren of valt men terug in oude gewoontes. Na een maand wordt er een kijkje genomen of alles goed verlopen is en of alles nog steeds succesvol is. Chef in nood! is vanaf dinsdag 2 september om 21:10 te zien op VTM.

Afleveing 1 – Restaurant Nicolas – Antwerpen

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.