Cakes, Tartes & Croustillants

cakes, tartes croustillantsCakes, Tartes & Croustillants is het eerste deel in de serie ‘Mes Meilleures Recettes Gourmandes’ van het Franse magazine Femme Actuelle. Het eerste deel is voor 99 cent verkrijgbaar in Frankrijk en als je zoekt ook in WalloniĆ«. In dit deel de beste hartige cakes, taarten en krokante deeg gerechten. Alle recepten zijn voorzien van foto’s en enkele recepten worden voorzien van stap voor stap tekst en begeleidende foto’s. Simpele, traditionele recepten uit de originele Franse keuken!

Titel: Cakes, tartes & croustillants
Auteur: Julie Cook
Uitgever: Sep Cobra-Prisma Presse
Verschijningsjaar: 2008
In opdracht van: Femme Actuelle

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.