Ardense Ham … Een Bron van Inspiratie

Ardense ham een bron van inspiratieArdense Ham …Een Bron van Inspiratie is een gratis kookboekje van APAQ-W, het Waals agentschap voor de promotie van kwaliteitslandbouw. Zoals de titel al aangeeft is dit een kookboek met alleen maar recepten met Ardense ham. Het kookboekje begint met de geschiedenis van de Ardense ham. Daarna beginnen de recepten. De eerste 3 recepten zijn de winnende recepten van de receptenwedstrijd rond het thema Ardense ham. Daarna recepten voor voor- en hoofdgerechten met Ardense ham van Belgische chefs. De recepten zijn allen voorzien van een foto, een duidelijke stap-voor-stap bereiding en bereidingstijden. Klik hier voor alle recepten uit dit boekje. De recepten zijn op deze site alleen Franstalig!

(4 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.