Appetito

appetitoLife is sweet, volgens dit nummer van Appetito en daarom onweerstaanbare zoete recepten zoals de bosbessen-citroengebakjes en rode bessengebakjes. Ook recepten voor de suhi & fusionkeuken, een combi van sushi en fusiongerechten. Geniet nog van een nazomer met de lekkerste pompoen- en paddenstoelrecepten. Naast alle recepten in deze Appetito ook meer diepte in bepaalde ingredi├źnten, zoals de verse geitenkaasjes van de Wolverlei, en over zeekraal, een groente waar je steeds meer over hoort, het mosseldillema en alles over het wecken. Tevens in dit nummer een interview met Eric van Veluwen, de grootste pleitbezorger van biologisch eten. En er staat nog meer in dit nummer van Appetito!

(1 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.