Op Smaak / Vintage

Op Smaak - VintageNummer 5 van Op Smaak staat in het teken van vintage. Klassieke gerechten van top chefs in een nieuw jasje zoals het recept wat is geïnspireerd op dessert met rood fruit van Paul Bocuse of het recept wat geïnspireerd is op een recept van Bernard Loiseau met kalfswang. Daarnaast ook een interview met vader en zoon Willemsen over de liefde voor het vak en een kijkje bij verschillende cafés en hun ‘vintage’ inrichting. Let ook op de geschiedenisweetjes op het culinaire vlak. Deze staan onderaan de pagina.

Klik hier om online dit nummer van Op Smaak te lezen!

(2 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.