Kookboek voor Mannen door Michaela Langer

Kookboek voor mannenMichaela Langer heeft speciaal voor mannen het boek: ‘Kookboek voor Mannen’ geschreven. Het boek is verdeeld in typische mannen hoofdstukken: ‘Snelle hapjes na een vermoeiende werkdag’, ‘Eenmans verwenrecepten’, ‘Voor kleine eters’ (voor de kids dus), ‘Romantisch tete-a-tete’, met als subverdeling ‘Een veel belovende start’, ‘Een geslaagd hoogtepunt’ en ‘De kroon op het werk’. Verder nog ‘Menu’s voor een gezellig samenzijn’, ‘Eindelijk tijd om te barbecuen’, ‘Een potje kaarten’, ‘We gaan een feestje bouwen’ en ‘Wat de huisbar betreft’. Er zijn geen foto’s te vinden in het boek, maar wel illustraties van de hand van Kristin Labuch. Een boek vol makkelijke recepten die veelal in een handomdraai op tafel staan. Laat de mannen maar koken!

Titel: Kookboek voor mannen
Auteur: Michaela Langer
Uitgever: Ruitenberg Boek
Verschijningsjaar: 2006
Winkelprijs: 6,95

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)